MACABRE DEMISE – Stench of Death

MACABRE DEMISE – Stench of Death

Jaggu dukka det ikke opp enda et tysk death metal band. Heldigvis er dette brutal death metal / grindcore. Eller heldigvis og heldigvis, forutsetningene for at det kan bli bra er i alle fall til stede på denne skiva. Grindcore er normalt lettere å få til enn death metal….i teorien. Så var det dette med å få overført teori til praksis da. Skal vi se om Macabre Demise klarer å overbevise meg.

Jeg skal innrømme at etter å ha anmeldt noen middelmådige death metal skiver, er jeg litt lei og ønsker meg ei god skive. Jeg håper at «Stench of Birth» er god. Den kom forøvrig ut i 2011, og dette er en reutgivelse.

Lik den foregående skiva jeg anmeldte, så er åpningen frisk og god og lovnaden om ei god skive lyser mot meg. Det er til dels herlig grindcoreinfisert death metal som riter liv i rockefoten og som til og med drar frem et lite smil om munnen min. Dessverre dør grindcoren ut og går mer og mer over i death metal, kjedelig platt tysk death metal….og på toppen av det hele dukker det opp metalcore tendenser. Hvor ble det av slutten på skiva?

Nå skal jeg ikke bare være negativ her. Det er enkelte positive ting som må dras fram. Partiene med death metallen er ikke all verden å skrive hjem om, metalcoren likeså. En del av de kjappere grindcore partiene er det mer trøkk i og her får bandet vist hva de kan. Skulle ønske de hadde holdt seg til det. Det er en del partier som driver deg til å headbange (i en viss grad), men så dukker det opp noe tøv rett etterpå og jeg blir rett og slett i dårlig humør. Det blir for mye vas. Gjør det enkelt for faan.

http://www.facebook.com/pages/Macabre-Demise/100994066628059