HUMANITY DELETE – Never Ending Nightmares

HUMANITY DELETE – Never Ending Nightmares

Humanity Delete er nok et band fra metalgeniet Rogga Johansson. Her går det i godt pønka oldchool death metal med visse grindcore innspill. Eller, det heter seg at dette er death metal med visse punk og grindcoreinnspill. Det kommer nok an på øret som hører, mener nå jeg da, for i nettopp mine ører høres dette ut som metallisk tre-til firegrepspønk med growlevokal. Nå er jeg ferdigdiskutert og konklusjonen er at dette er Rogga og Rogga er gud.

Dette fenger bedre enn mye annet og det er umulig å sitte helt i ro når volumet skrus opp et hakk eller tre over det som kalles lavt. Låtene er enkle, noenlunde kjappe og er til dels riffstyrte med enkel men god variert tromming. Vokalen Rogga leverer her er enkel growl og det er helt greit.

Det lyriske handler om indonesisk svart magi og det kan nok virke som et merkelig emne å bruke for et dødmetalband/punkband/grindcoreband fra Sverige, men som nevnt; Rogga er gud og han gjør om han vil.

http://www.facebook.com/HumanityDelete