DEVOURMENT – Conceived in Sewage

DEVOURMENT – Conceived in Sewage

Det er langt i mellom metalskiver som til de grader er så riffstyrt og riffdominert som det denne skiva er. Samtidig er den ultrabrutal og himla catchy hvis du er kjapp i hjernebarken, for her er det temposkifter ut av det blå som kiropraktorer og fysioterapeuter rundt omkring i verden gnir seg i hendene over. Prøver du å headbange til dette, er du dømt til kink og strekk og hodepine og det om verre er. Penger i kasse til nevnte yrkesgrupper er en garanti hvis denne skiva selger bra.

Devourment er et brutalt death metal band fra Dallas, Texas. Bandet ble dannet i 1995, ble oppløst i 2002 da daværende vokalist Ruben Rojas ble fengslet for ran. De startet opp igjen tre år senere, da med Rojas på gitar og tidligere bassist Mike Majewski med mikrofonen. Devourment ga ut en fullengder før fengselsoppholdet til Rojas og er i disse dager aktuelle med det tredje etter oppstarten. Tallet tre er for øvrig en gjenganger når det gjelder Devourment og utgivelser. De har spilt inn tre demoer, utgitt tre DVD-er og tre splitter. Der har du historien om Devourment.

Tsjugga tsjugga riffene du får her sammen med den gutturale vokalen må være noe av det mest brutale som er å få på plate. Det river og sliter i deg som lytter og de mørke kreftene i musikken gjør hva det kan for å sette ut motstandskraften i deg. Musikken til Devourment er brutal og tekstmessig skal det visstnok være enda verre. Ha det i bakhodet hvis du skulle finne på å prøve å sette deg inn i «Conceived in Sewage». Det er ei kongebra skive om drar deg inn i de mørkere delene av denne verden. Trodde aldri jeg skulle få oppleve at et death metal band skulle klare dette, men nå er det skjedd.

http://www.facebook.com/DevourmentOfficial

http://www.relapse.com/