EXARSIS – The Brutal State

EXARSIS – The Brutal State

Gresk thrash metal. Det høres litt suspekt ut, ikke sant? Men Exarsis er et gresk thrash metal band. De er ikke greske i den betydningen at det er uforståelig, men de kommer fra Hellas, et land som ikke akkurat er kjent for sin thrash metal scene. I alle fall ikke for oss nordboere.

Dette er amerikansk thrash metal av typen Bay Area a la 80-tallet. Kjapt, intenst, minst en gitarsolo i hver av låtene, kjappe riffpartier og en vokal av typen John Connelly fra Nuclear Assault i tillegg til en god del andrevokal/koring med trøkk i fra resten av bandet. Det er velprodusert og rimelig enkel thrash metal uten noen som helst form for overraskelser. Man sitter igjen med en følelse av å ha hørt dette før. Og det er ingen av låtene som skiller seg ut. Alt er på det jevne, dessverre, og jeg frykter, til tross for at den får en firer, at denne skiva får stå i ro der den skulle havne og at den aldri blir tatt fram igjen.

http://www.facebook.com/exarsis

http://www.myspace.com/mddrecords