SUFFOCATION til Inferno

SUFFOCATION til Inferno

SUFFOCATION TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2013

 

Nok et band som regnes som en av de store death metal-pionerene er klare for å gjeste INFERNO METAL FESTIVAL 2013. SUFFOCATION regnes i stor grad som en av skaperne bak teknisk brutal death metal, som de fleste fans av extreme metal har stor respekt for. Bandet vil fly inn direkte fra New York for å holde en eksklusiv konsert for alle gærne headbangere på INFERNO METAL FESTIVAL 2013. Dette er noe du ikke vil gå glipp av!

Tidligere annonserte artister er SATYRICON, DEICIDE, MOONSPELL, DARK FUNERAL, TAAKE, SOLEFALD, GHOST, SAINT VITUS, HATE, HADES ALMIGHTY, BEHEXEN, AETERNUS, CARACH ANGREN, BAPTISM, HELHEIM, DEVIL, CHROME DIVISION, ALTAAR, BLOOD TSUNAMI, ISKALD, SATURNUS, KRAKOW, PURIFIED IN BLOOD, VULTURE INDUSTRIES, COR SCORPII, DISKORD, IN VAIN, SOLSTORM, KRÅKE, FAANEFJELL, MOS GENERATOR, WARPATH, ZYGNEMA, HORNED ALMIGHTY, IMBALANCE, MION’S HILL, FLESHCRAWL, MORBO, MAN THE MACHETES, EXELOUME, SPECTRAL HAZE, NINTH CIRCLE og JASON ROUSE.

 

SUFFOCATION

Etablert tilbake i 1988, SUFFOCATION brukte tre år på å utvikle sitt unike lydbilde og stil innenfor death metal, da de utga EP-en «Human Waste» og deres legendariske debutalbum «Effigy of the Forgotten» i 1991. SUFFOCATION ga ut flere skiver utover 90-tallet som i dag regnes som klassikere, før bandet ble oppløst i 1998. SUFFOCATION ble gjenforent i 2002 og har siden den gang jevnlig utgitt gode album, og er nå klar med deres nyeste opus «Pinnacle of Bedlam». Bandet har ikke spilt i Norge siden 2007 – og det er på høy tid å returnere til midnattssolens land for å gi oss nordboere en real dose med ren og brutal death metal.

http://www.facebook.com/suffocation