Vinn signert Vreid “Welcome Farewell” CD og Vreid Workshirt

Vinn signert Vreid “Welcome Farewell” CD og Vreid Workshirt

 

Kjøp billett til "Fire walk with me Vol 5" med Vreid + Year of the goat & Mistur på John DEE i Oslo før 17. februar, så er du med i trekningen om 3 signerte CDer av Vreid sitt kommende album "Welcome Farewell" og 3 Vreid Workshirts. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe billett, sende en mail med et bilde av billetten din og navnet ditt til jarle@amber.no. Merk mailen med John DEE – Konk.

 

Vinnerene blir annonsert på Facebook 19. februar.

 

Fredag 01/03-2013 John Dee

Amber Booking & Metal Hammer Norway presenterer:

”Fire Walk With Me Vol 5”

VREID

Supp.:
Year of the Goat (S) + Mistur
 

Vreid er et av Norges mest hardtarbeidene og kreative metal band. Deres siste album ”V” ble spellemansnominert, og bandet gjorde konserter i 15 land på 3 kontinenter etter utgivelsen. Nå er det snart klart for et nytt album, 22. februar kommer ”Welcome Farewell” på Indie Recordings. Albumet er deres definitivt sterkeste album så langt, proppfullt av kanonlåter, og med en knallsterk produksjon. De har skapt sitt eget musikalske univers der referansene strekker seg fra 70-talls rock, via 80-talls thrash til 90-tallets black metal. Førstesingelen "The Reap" kan du høre i videoen under. Singel nummer to, "Way Of The Serpent", kan du lytte til her.

www.vreid.no

Bill. kr. 225,- + bill.avg. 18 år leg. Kjøp billett