STONE SOUR spiller på Rockefeller tirsdag (18/12)

STONE SOUR spiller på Rockefeller tirsdag (18/12)

Tirsdag 18/12-2012 Oslo Rockefeller

 

 

STONE SOUR
AUDREY HORNE

 

 
Bill. kr. 320,- + bill.avg.

Kl. 20:00

18 år leg

 

Corey Taylor og Jim Root hadde spilt med metalbandet Stone Sour flere år før de startet Slipknot og nå er de tilbake igjen! Sist de var på besøk i 2010 var de aktuelle med plata "Audio Secrecy", som høstet gode anmeldelser. Gruppa er trippelt Grammy-nominert og fikk en stor hit med "Through Glass" i 2006, som Billboard mente var "an intense, taut piece of work". Nå er det fjerde studioalbumet her, og det har faktisk vokst seg til å bli et dobbelt konseptalbum! ”House of Gold & Bones – Part 1” er ute nå og har fått en femmer i Dagbladet. Del to kommer etter planen i mai 2013.