REFUSED spiller på Sentrum Scene søndag (09/12)

REFUSED spiller på Sentrum Scene søndag (09/12)

Søndag 09/12-2012 Oslo Sentrum Scene

 

 

REFUSED
BLOOD COMMAND

 

 
Bill. kr. 270,- + bill.avg.

Kl. 20:00

18 år leg

 

En av sommerens festivalhøydepunkt for mange, var comeback-konserten med Refused på Øya. Svenskene i Refused takket for seg mot slutten av nittitallet, som et av de viktigste harcorebanda i sin tid. De ble endelig gjenforent i år, og spilte en helt sinnsykt bra konsert på årets Øyafestival. Nå spiller de en klubbkonsert på Sentrum Scene i Oslo med norske Blood Command som support.

Bandet ble startet opp i Umeå i 1991 og holdt på til 1998. I løpet av de årene rakk de å gi ut tre studioalbum, ”This Might Just Be… The Truth” i 1994, “Songs to Fan the Flames of Discontent” i 1996, og “The Shape Of Punk To Come” i 1998. Sistnevnte kom ut rett før bandet ble oppløst, og står igjen som klassikeren. Konserten på Øya i sommer levde opp til de høye forventningene, og fikk toppkarakterer av anmelderne.