SCORPIONS spiller på Telenor Arena mandag (10/12)

SCORPIONS spiller på Telenor Arena mandag (10/12)

 

Søndag 09/12-2012 Oslo Sentrum Scene

 

 

SCORPIONS
BACKSTREET GIRLS
BLODIG ALVOR

 

 
Bill. kr. 585,- + bill.avg.

Kl. 20:00

 

Når man ser tilbake på de store innen hard-rock og heavy metal er det en liten elite som har dominert de siste 40 årene. Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Judas Priest, og ikke minst Scorpions. Bandet takker nå for seg med en spektakulær avskjedsturné, ”Final Sting World Tour” som går over 2 år for fulle hus verden over. De tyske rockelegendene i Scorpions gjør sin aller siste norgeskonsert noensinne på Telenor Arena 10. desember!

Bandet, med verdenshits og klassikere fra 70, 80, 90 og 00-tallet som ”Rock you like a hurricane”, "Bad Boys Running Wild", og powerbaladene ”Still loving you” og ”Wind of change” har de faktisk solgt over utrolige 100 millioner album – noe som gjør de til et av de mest solgt bandene gjennom tidene. Til sammenligning ligger de titalls millioner solgte album foran artister som Nirvana og Jay-Z for å få litt perspektiv på hvordan fan-base Scorpions faktisk har verden over.