BACKSTREET GIRLS – Oslo – Internasjonalen

BACKSTREET GIRLS – Oslo – Internasjonalen

Det er Torsdag kveld og få har møtt opp på Internasjonalen for og se Backstreet Girls. Men Internasjonalen er et lite sted.  Bandet kommer også til å påpeke at de kjenner 85 % av publikum (jeg er av de resterende 15 % og i tillegg føler at jeg senker gjennomsnittsalderen noen hakk).

Klokka 22.05 entrer de scenen, 40 minutter etter annonsert tid. Men hvor rock`n roll er det å komme til annonsert tid i det hele tatt?

De kjører på med full guffe fra første låt, etterfulgt av låta "rigth all rigth" og boogie my life away". Etter de tre første låtene tenner Bjørn Mulller seg en sigg. Og som vanlig under en Backstreet Girls-konsert, skal det røykes mye. Innimellom låtene viser Peter stolt, fram giatern sin. Jeg får ikke med meg hvilken gitar det er men det ser ut som om det er en ny SG-gitar av et eller annet slag. Faste låter som "Monster in my caddilack" blir også spilt i kveld.

Uansett, gjør de en god konsert og går av scena etter drøye timen men kommer raskt tilbake etter at publikum skriker etter mer. De spiller et par låter ekstra hvor den siste låta er med Peter på vokal.