AURA NOIR – Oslo – Revolver

AURA NOIR – Oslo – Revolver

Jeg ankommer et stappfullt Revolver-lokale og med mine 178 cm er det ikke så lett å finne en plass hvor man ser så mye.

Deathmetal-bandet Khatecon entrer scena, ikke så altfor fulle som de var sist gang jeg så de live på unholy. De åpner med introen sin som de påstår å ha "lagga sjøl" men som er en total ripoff av VON sin "Veadtuck."

Uansett, så leverer de godt fra seg og gjør en bra konsert.

Så er det klart for norges "støggeste" band, nemlig Aura Noir.   

Aura Noir åpner med låta "Upon the dark throne" som er en god låt å starte med. Etter første låt påpeker Apollion at de gjør det best på intimsecener. Noe de forsåvidt også gjør men de har også gjordt gode konserter på rockefeller og. Sjarmen ved det hele, blir den irriterende mobilyden fra høytalerene mellom hver låt. Det piffer i allefall opp den rølpete stemningen. 

I kveld spiller de stort sett gamle låter i tillegg til å gjøre en Venom-cover: "Hell shall wait." Det blir mye headbanging forran scena og det virker som om publikum er fornøyd. Aura Noir leverer godt fra seg og agressor er med hele løpet. De avslutter med "Hades rise" fra forige plate med samme navn.