DARK FUNERAL til Inferno 2013

DARK FUNERAL til Inferno 2013

DARK FUNERAL TIL INFERNO 2013

Svenske DARK FUNERAL er klar for INFERNO 2013 med black metal av ypperste sort. Med hele tyve år bak seg, regnes bandet som et av de viktige innenfor den andre bølgen av nordisk black metal. Tidligere annonserte artister er BEHEXEN, SATYRICON, TAAKE, SOLEFALD, PURIFIED IN BLOOD, AETURNUS, DISKORD og IN VAIN.

DARK FUNERAL

DARK FUNERAL startet helt tilbake i 1993 av Blackmoon og Lord Ahriman – og burde være velkjent for de fleste som hører på extreme metal. Svenskene spilte deres aller første konsert i Oslo på Lusa Lotte i 1994. Nå, snart tyve år senere, er bandet like aggressive og hatske som den gang når de entrer Rockefeller under INFERNO 2013. DARK FUNERAL har flere klassikere å vise til, som debutalbumet «The Secrets of the Black Arts» og EP-en «Teach Children to Worship Satan». Deres forrige album «Angelus Exuro pro Eternus» kom i 2009 og viser et band som fortsatt har mye å by på. I 2013 kommer DARK FUNERALs sjette studioalbum som vil markere deres tyveårsjubileum.

http://www.infernofestival.net/
http://www.darkfuneral.se/

 

 

INFERNO 2013

Inferno er en internasjonal extreme metal-festival som arrangeres i Oslo 27.- 30. mars. Omtrent 50 konserter avholdes på Rockefeller og John Dee samt klubbscenene Blå, Rock In, Victoria og Revolver. Siden starten i 2001 har festivalen vært med på å styrke norsk metal som sjanger både i inn- og utland og gitt metalfans en verdifull møteplass med fire dager fylt opp med det beste av norsk og internasjonal extreme metal.

 

BILLETTER: Billettservice. Nettside: http://www.billettservice.no Telefon: + 47 815 33 133

Festivalpass: 1.400,- , dagspass: 500,- , klubbdag: TBA,-

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival