TNT spiller på Garage fredag (16/11)

TNT spiller på Garage fredag (16/11)

Fredag 16/11-2012 Bergen Garage

 

 

TNT
THE COMMANDER-IN-CHIEF

 


Bill. kr. 320,- + bill.avg.

Kl. 22:00

20 år leg

 

 

TNT will in 2012 be celebrating their 30th anniversary since the band was formed and the release of their classic debut single Harley-Davidson. Since the comeback in 2007 TNT have toured Europe, released 3 albums – and have established themselfes as a solid, quality Top Class, Hard Melodic Rock Live Act. TNT these days shows a confident and refreshing side both in the studio and on stage. TNT 2012 – 30th Anniversary Show contains classics like: Seven Seas, 10.000 Lovers, Everyones a Star, Listen to Your Heart, Intuition, Tonight Im Falling, Downhill Racer, My Religion, Refugee, a.o. With one of rocks most respected Guitar Heroes: Mr. Ronni le Tekro in front TNT is ready to deliver a Dynamite Show in 2012.

 
Den norske 7 strengs gitaristen, låtskriveren og sangeren "The Commander-In-Chief" skaper store bølger i Metalverdenen. Hun ble i september i år omtalt som "1 av 10 moderne gitarguder" i Europas ledende metalblad Metal Hammer UK.
"Hun er en sjustrengs-spillende norsk uber-gitarist som har gjort det til sin oppgave å bevise at det å spille forrykende fort ikke bare er forbeholdt mannfolk. Hennes versjon av Paranoid (Black Sabbath) ga henne en hærskare av fans over hele verden".
Hun har blitt skamrost av prestisje tunge blader som Total Guitar Magazine "den nye Shred Dronningen", Revolver magazine, Metal Hammer UK  og Metal Hammer Norge, som har to artikler med henne i sin oktoberutgave nå. Flere norske aviser har hatt store artikler om henne, bl.a. Dagbladet, Bergens Tidende, BergensAvisen og Halden Arbeiderblad.