1349 med førjulskonsert på Parkteatret i Oslo (21/12)

1349 med førjulskonsert på Parkteatret i Oslo (21/12)

1349

Special Guest: TBA
Support: Monolithic & Aeon Throne

Fredag 21. desember blir det musikalsk formørkelse når Black Metal-bandet 1349 inntar scenen og ringer apokalypsen inn. Bandet har tidligere i år spilt en rekke konserter i både inn- og utland, blant annet turnert med Marduk i USA, Canada, Mexico og Puerto Rico, og i oktober spilt på den prestisjefylte festivalen Loud Park i Japan. Med flere kritikerroste album bak seg, hvorav den siste var "Demonoir" fra 2010, er bandet nå i gang med å jobbe på sitt 6. studioalbum, runder de av året med det som garantert blir en spesiell aften på hjemlige trakter.

Come feel the Hellfire that awaits beyond the apocalypse!

 

http://www.myspace.com/1349official