MINDLESS SELF INDULGENCE spiller på John Dee lørdag (03/11)

MINDLESS SELF INDULGENCE spiller på John Dee lørdag (03/11)

Lørdag 03/11-2012 Oslo John Dee

 

MINDLESS SELF INDULGENCE
JULIEN-K

 
Bill. kr. 200,- + bill.avg. 

Kl: 20:00

18 år leg

 

Mindless Self Indulgence er en spinnvill kvartett fra New York som fremfører industriell punk, med innslag av metal, hip-hop og elektro fremført med finesse, i høyt tempo, med vulgære tekster som omhandler kontroversielle temaer. De har holdt det gående siden 1997, og har stått på scenen med band som Linkin Park, My Chemical Romance, System Of A Down, Rammstein og Korn. I tillegg har de en egen tegneserie, med tittelen ”Adventures Into Mindless Self Indulgence”! Dette blir ingen laid-back kveld, disse konsertene er kjent for vibrerende gulv og høy puls.