TRIVIUM spiller på Sentrum Scene søndag (04/11)

TRIVIUM spiller på Sentrum Scene søndag (04/11)

Søndag 04/11-2012 Oslo Sentrum Scene

 

TRIVIUM
AS I LAY DYING
CALIBAN
UPON A BURNING BODY

 
Bill. kr. 320,- + bill.avg. 

Kl: 19:00
NB! Tidlig konsertstart

18 år leg

 

Amerikanske Trivium ble dannet i Florida i 2000, og fikk kjapt et godt ord på seg i metalmiljøet med sin blanding av metalcore, thrash og progresiv metall. De har fire kritikerroste album bak seg og har turnert med storheter som Metallica og Iron Maiden. Svakheten deres for gammel thrash er tydelig og det er ingen tvil om at de har referansene til Metallica og Slayer i orden. Nylig slapp de sitt femte album ”In Waves” som fikk 4/5 av Allmusic. Det er over fem år siden forrige besøk i Norge, og søndag er de endelig i Oslo igjen med As I Lay Dying, Caliban og Upon A Burning Body.