BLOOD COMMAND spiller på Hulen torsdag (01/11)

BLOOD COMMAND spiller på Hulen torsdag (01/11)

Torsdag 01/11-2012 Bergen Hulen

 

BLOOD COMMAND

 
Bill. kr. 120,-  

Kl: 22:30

 

Blood Command etablerte seg raskt som et av Norges mest omtalte hardcoreband og har bygget seg en imponerende merittliste såvel nasjonalt som internasjonalt. De spiller grisekul rock, som nok mange har kjennskap og de har gjestet Hulen ved flere anledninger. Nå er de tilbake med et nytt album i bagasjen!

Blood Command ble startet i 2008 av Yngve «Rockemester» Andersen, som fikk med seg Silje Tombre på vokal og Sigurd Haakaas på trommer. Musikalsk balanserer bandet mellom slagkraftig hardcore og punk, men med lekne melodier og harmonilinjer som kan tendere mot popmusikk. Bandet har ofte blitt sammenlignet med band som Refused, At The Drive-In, og Drive Like Jehu.

Debutalbumet deres «Ghostclocks», ble sluppet i mai i 2010, og kritikerne lot ikke vente på seg med å rose det opp i skyene. «*Ghostclocks», an album so good that you genuinely can’t believe what your ears have been doing without it» *- RockSound. Lydverket var over seg av begeistring, i likhet med Kerrang. I april 2011 fulgte bandet opp med EP’en «Hand Us The Alpha Male», tredje vinylutgivelse i bandets vinyltriologi, som begynte med 10””«Five Inches Of A Car Accident» med tilhørende Urørtfinalelåt «On And On Chameleon», og «Party All The Way To The Hospital» utgitt i henholdsvis 2009 og 2010. Blood Command har med denne EP’en slått hardt i bordet og bekreftet at de er et av Norges desidert beste rockeband! Bandet har brukt de siste årene på heftig utenlandsturnering, blant annet som oppvarmingsband for Comeback Kid og Protest the Hero. Driftig som de er, har de også rukket å spille inn sitt andre album «Funeral Beach». Albumet er innspilt og mikset av Dag Erik Nygård. Singelen «Cult of the New Beat» fra det nye albumet har allerede rukket å bli spilt på BBC og fått god mottakelse i utlandet, og du har kanskje allerede rukket å høre låten «High Five For Life» på P3! Funeral Beach slippes som CD og vinyl på Fysisk Format 5. oktober.

I konsertsammenheng er Blood Command et hardtslående, energisk band som virkelig gir alt de har på scenen! Den illsinte fremtoningen, både instrumentalt og vokalmessig er enestående her til lands. Med heftige trommeslag, harde gitarriff og en Silje Tombre som eier enhver scene, er det bare å gjøre seg klar til å bli blåst bort! Her gjelder det å stå imot og danse!