BON JOVI til Norge i mai

BON JOVI til Norge i mai

 

TIL OSLO OG BERGEN!

Valle Hovin Stadion – tirsdag 21. mai

Koengen – onsdag 22. mai

 

Det beste har akkurat blitt enda større. Bon Jovi bringer sin signatur-rock’n’roll tilbake til folket og skal fylle stadioner og arenaer på en omfattende verdensturné som har fått tittelen "BON JOVI Because We Can – The Tour". Dette blir den eneste konserten på Valle Hovin sommeren 2013!

Billetter i salg tirsdag 6. november kl 09.00 via livenation.no & billettservice.no, og tlf. 81533133

Turnéen starter i Nord-Amerika like før Valentine’s Day og fortsetter deretter gjennom Europa, Asia, Afrika, Latin-Amerika og Australia. Bandets retur til turnélivet innebærer at Bon Jovi sikrer sin status som et helt essensielt live rock band – med en karriere som inkluderer over 2700 konserter i mer enn 50 land foran mer enn 35 millioner fans! Bon Jovi’s to siste verdensturnéer har begge erobret førsteplasser som mestselgende turnéer som har generert høyest billettinntekter.

"Because We Can – The Tour" kommer også til å gi publikum smakebiter av Bon Jovi’s nye album What About Now, som har utgivelse våren 2013, og vil gi enda mer ammunisjon til bandets store arsenal av hits – inkludert "Livin’ on a Prayer," "You Give Love a Bad Name," "Who Says You Can’t Go Home," "It’s My Life" og en rekke andre.

SE LANSERINGSVIDEO FOR TURNÉEN HER!

Med en av de aller største låtsamlingene i rockens historie har Bon Jovi solgt mer enn 125 millioner album og innehar en karriere-CV svært få andre er dem forunt.

For mer informasjon om Bon Jovi, besøk www.BonJovi.com

BILLETTER:
Billettsalget starter tirsdag 6. november kl 09.00 via livenation.no & billettservice.no og tlf 81533133

 

OM LIVE NATION ENTERTAINMENT
Live Nation Entertainment er verdens ledende underholdnings- og e-handelselskap, og selskapet består av fire deler; Ticketmaster.com, Live Nation Concerts, Front Line Management Group og Live Nation Network. Ticketmaster.com er verdens største distributør av konsert- og evenementsbilletter, og er en av de fem største e-handelswebsidene med over 26 millioner unike besøkende i måneden. Live Nation Concerts booker, produserer, markedsfører og arrangerer årlig over 20 000 evenements, med mer enn 2 000 artsiter. Front Line er verdens ledende foretak innen management, og representerer over 250 artister. De nevnte virksomheter ligger til grunn for Live Nation Network som tilbyr marekdsløsninger for over 800 annonsører som får muligheten til å nå 200 millioner konsumenter som årlig besøker Live Nation sine evenementer og digitale plattformer.

For mer informasjon, besøk www.livenation.com/inverstors