OSLO ESS spiller på Samfundet lørdag (13/10)

OSLO ESS spiller på Samfundet lørdag (13/10)

Lørdag 06/10-2012 Trondheim Samfundet

 

OSLO ESS
ANTON RUUD I TERAPI

 

Medlem 150,-

Ikke-medlem 200,-

Kl: 22:00

 

Oslo Ess kommer til å spille hele to konserter på samfundet denne kvelden. Den første blir en akustisk konsert i Edgar klokken 17.00, og er åpen for de som kjøper billetter til konserten samme kveld (mer info under) Oslo Ess kommer for å rocke storsalen! Den 17. august slipper bandet sitt andre studioalbum ”Verden på Nakken, Venner i Ryggen” og i løpet av sin releaseturne gjester de Studentersamfundet. Anton Ruud har slutta med køntri og fylleslagsmål og begynt i terapi.

 

KONKURRANSE – VINN EKSKLUSIVT MØTE MED OSLO ESS

Vinn eksklusivt møte med Oslo Ess på Lørdag! Det eneste du trenger å svare på er hvorfor nettopp du skal få vinne, og nevn et spesielt spørsmål du ønsker å stille bandet. Svaret sendes til lk-konkurranse@samfundet.no innen Lørdag 13.10 klokka 16.00. Husk navn og telefonnummer. Vinneren blir mailet og oppringt når konkurransen er ferdig.

 

AKUSTISK KONSERT OG SIGNERING MED OSLO ESS – LØRDAG 13.10 KLOKKA 17.00 I EDGAR!

Lørdag 13.10 klokka 22.00 spiller Oslo Ess i Storsalen på Studentersamfundet. I den forbindelse vil vi invitere alle som har kjøpt billett til konserten på en ekstra eksklusiv akustisk konsert med Oslo Ess. Den vil finne sted klokka 17.00, lørdag 13.10, i Edgar på Studentersamfundet. Etter konsert vil gutta stille opp for signering, og det vil og være mulig å kjøpe deres nyeste CD.

Da dette er eksklusivt for dere som allerede har kjøpt billett, eller kommer til å kjøpe billett, må vi be dere ta med dere billett eller referansenummer til konserten. Det vil og være mulig å kjøpe billett i døra inn til den akustiske konserten. På grunn av begrenset plass på Edgar vil det lønne seg å være tidlig ute, for å være sikker på å få plass på konserten.

Så om du vil ha et tett og intimt møte med Oslo Ess før selve konserten, anbefaler vi deg å ta turen til Edgar klokka 17.00.

Oslobandet Oslo Ess begynte å leke sammen allerede i 2007, men det var ikke før i 2010 at de ble ordentlig aktive. De fikk en flying start på karrieren da de var så heldige å få spille på Øyafestivalen i 2010, og samtidig var med i finalen i NRK Urørt 2011. Det siste året har de turnert land og strand rundt, og har i sommer gjestet mange festivaler.

Første singel fra det nye albumet, "Caroline" har allerede ligget et halvår på P3 sine spillelister og er en forsmak på lyden av Oslo Ess anno 2012. Bandet viser større bredde på det kommende albumet, men fortsetter sin gjenkjennelige, livsbejaende og energiske asfaltpunk.