HOIST! spiller på Dokkhuset lørdag (13/10)

HOIST! spiller på Dokkhuset lørdag (13/10)

Lørdag 13/10-2012 Trondheim Dokkhuset

 

HOIST!

 

Ordinær kr 150,-

Student kr 100,-

 

Kl: 21:00

 

Hoist! er en miks av metal-, jazz-, og rockemusikere, og om du liker rock, pop, blues, jazz, punk eller hardcore ispedd litt improviserende galskap kan muligens Hoist! være noe for deg.

Bandet har akkurat signert platekontrakt med VME, hvor dem blir ett av selskapets nye satsninger etter at John Olav Nilsen og Gjengen gikk videre til EMI. Hoist! føyer seg dermed inn i VME-rankene sammen med Seigmen, Motorpsycho, Mayhem, Ulver, Thom Hell osv.
Live byr bandet på et intenst og kompromissløst show hvor dem gjør alt for at dere skal gå hjem fra en konsert dere sent vil glemme.

Med erfarne medlemmer fra band som Pelbo, Desperado, Manifest og Highasakite (altså respekterte og profilerte band fra Trondheims musikkmiljø) dro Hoist! i fjor til Frankrike og spilte inn sitt debutalbum Ami Noir sammen med den amerikanske produsenten Oz Fritz (Tom Waits, Primus, Iggy Pop osv.). Før turnéstart av bandets månedslange norgesturné i oktober blir det sluppet en musikkvideo og single fra dette albumet.

Hoist! er et syvmannsband bestående av: piano, gitar, tuba, flugabone, kontrabass, perkusjon, trommer, mannlig og kvinnelig vokal. Musikken er sjangeroverskridende, original og variert, låtene strekker seg fra det mørke og rolige til det eksperimentelle og fandenivoldske. Kombinasjonen av de to veldig ulike vokalene er noe folk ofte legger seg på minnet.