HELHEIM 20 ÅRS JUBILEUM

HELHEIM 20 ÅRS JUBILEUM

 

HELHEIM 20 ÅRS JUBILEUM

 

Viking metal pionerene Helheim fyller 20 år. I den anledning inviteres det til en unik konsertopplevelse i andre etasje på Inside Rock Pub fredag den 2. november. Her vil bandet presentere perler fra hele katalogen, fra den klassiske debuten «Jormundgand» fra 1995 til  storslagne «Heidindomr ok motgangr» fra 2011.

Ikke nok med det så vil kvelden by på vidt forskjellige gjesteartister/band som vil fremføre egne tolkninger av Helheims mange godbiter. Gå ikke glipp av denne unike konserten. Inside er en liten og intim klubbscene, så vær raskt ute med å bestille billetter.  Arrangør for kvelden er det nystartede klubbkonseptet «En Djevelsk Aften».

Siden bandet ble startet i 1992 har bandet gitt ut syv fullengdere og tre mini cd-er. Bandet er viden kjent for sin innovative og annerledestenkende tilnærming til sjangeren noe som reflekteres i bandets konserter. Her har bandet innlemmet video jockey Gjert E. Fjelldals tolkning av bandets lyrikk og atmosfære som et sentralt element av den visuelle presentasjonen. 

Helheims siste fullengder "Heidindomr Ok Motgangr" har fått fantastisk mottakelse i inn og utland. Blant annet kan nevnes 10/10 poeng i Metal Hammer Norge og 14/15 i Legacy Magazine (DE) og albumet lå høyt på flere lister over de beste utgivelsene i 2011.

Sted: Inside www.insiderock.org

Når: 2. november

Dørene åpner: 21:00

Pris: 130 + avgift www.billettservice.no

HELHEIM INFO:

ManagemenT: Propulsion Music:  http://www.propulsionmusic.no/
Helheim Website: http://helheim.com/

Helheim on Facebook: http://www.facebook.com/helheimnorway