PURIFIED IN BLOOD spiller på Hulen torsdag (27/9)

PURIFIED IN BLOOD spiller på Hulen torsdag (27/9)

                                   Torsdag 27/09-2012 – Bergen/Hulen

PURIFIED IN BLOOD
JAGGED VISION
OVERTHROW
 

CC: 150,-
 
 

"Musikalsk er Purified in Blood høyt og lavt – fra massive sludge-låter som «Iron Hands», komplett med tunge orgeltoner, via groovy opptemposaker som «Storm of Blood» og «Mind is Fire», til det mer alternative og jamaktige tittelkuttet." – Dagbladet.

Det er ikke til å legge skjul på at bandet fra metallbyen Stavanger liker seg i det tunge hjørnet. Gang på gang imponerer de med sine liveprestasjoner, og under Alarmprisen i 2006 vant de prisen for beste liveband, og dette i en kamp med Turboneger, Kaizers Orchestra og Madrugada. Nå er bandet endelig klar for å igjen ta fatt på reisen rundt Norge!

To år etter utgivelsen av «Under Black Skies», er Purified in Blood nå klar til å slippe løs enda et monster; «Flight Of A Dying Son». Monsteret er innspilt og produsert av danske juggernaut Jacob Bredahl og mikset og mastret av metallegenden Tue Madsen, den tyngste kombinasjon kjent for
mennesket. «Under Black Skies» fikk overveldende kritikker, og bandet er viden kjent for å virkelig levere varene! Platen blir sluppet på famøse Indie Recordings, en musikkfamilie bestående av store navn som Satyricon, 1349, Enslaved, Shining, Kvelertak m.fl – med andre ord ingen lettvekter! På det nye albumet tar de lyden til et nytt nivå, der de har funnet igjen intensiteten som inspirerte dem fra starten av. Der Purified in Blood blander det harde med det litt mer groovy, skaper de et tungt og interessant lydbilde, og bandet selv kaller albumet det manglende bindeleddet mellom «Reaper Of Souls» og «Under Black Skies.»

Denne høstkvelden blir første mulighet for å høre «Flight Of A Dying Sun», et helvete av et album fra et band som strekker seg lengre enn de fleste. Og hvilken arena er mer passende enn en mørk hule? Hulen i Bergen lover topp stemning!

 

Overthrow:

Kjent for sine aggressive og energiske konserter er Stavangerbandet Overthrow klare for å slippe sitt kompromissløse debutalbum "Adjust to Darkness" gjennom Indie Recordings 19 oktober. Etter å ha fått oppmerksomhet og lovord landet rundt med sine første 2 demoer, har bandet reist på turnè og gjort support for band som In Flames, Clutch, Kvelertak, Cancer Bats, Valient Thorr og Doomriders det siste året. -"I det de runder av med “Sleeplessness Awaits” og “Destroyeryouth” er jeg overbevist: det kan snart være på tide å rydde den norske metalltronen for fire unge menn fra Rogaland. 5/6"- Kim Klev, Lydverket

Jagged Vision:

Etter å ha blitt kåret til et av Norges mest lovende band av Pyro, høstet lovord av urørt som kåret de til ukas urørt, og nettop spilt inn sitt første album i USA sammen med produsent Phillip Cope fra Kylesa er Jagged Vision klar til å ta verden med storm med sine energiske konserter og blytunge riff.