Fire Walk With Me på John Dee lørdag (15/9)

Fire Walk With Me på John Dee lørdag (15/9)

Lørdag 15/09-2012 – Oslo/John Dee

 
Amber Booking & Metal Hammer Norge presenterer:
Fire Walk With Me:

KAMPFAR
VITHR
TROLL

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 175,- + bill.avg.
18 år leg.

 

Kampfar er en av pionerene og grunnleggerne av Black Metal med røtter i folkemusikken. Kampfar ble startet av Dolk (vokal, trommer) i 1994, etter at forløperen Mock hadde lagt inn årene. Med seg fikk han gitaristen Thomas og denne besetningen ga ut albumene "Mellom Skogkledde Aaser" og "Fra Underverdenen", samt EPene "Kampfar" og "Norse". Etter en pause kom bandet sammen igjen, med to ny medlemmer i rekkene, Jon på bass og Ask på trommer, mens Dolk gikk over til å kun fokusere på vokal. Dette betydde at bandet var klar for livescenen og det ble etter hvert årlige Europa-turnéer samt festivaler som With Full Force, Hellfest, Party-San og Wacken Open Air. Med den nye besetningen ble det flere innspillinger, først "Kvass", så "Heimgang" og deres hittil nyeste utgivelse, "Mare". «Mare» er Kampfars definitivt mest suksessfulle album og har blitt markert med nok en strålende Europa-turné, bandets første turné i Nord-Amerika, samt flere festivaljobber.

Etter lange sabbatsår returnerer kultband TROLL fra den mørke norske tåken. Den legendariske formasjonen som kretser rundt frontmannen Nagash (ex Dimmu Borgir, The Kovenant) returnerer for å betale hyllest til den sanne black metal-sjangeren. Med stormende infernalske trommer, kjølende gitarriff, kalde truende melodier, og en demonisk vokal skaper TROLL en beksvart atmosfære som bare kan komme rett fra det mørkeste Helvete.

Vithr er et norsk black metal band fra Bergen. Med sterke røtter i hedensk tradisjon og tro, forkynner de et budskap om en tapt alder når naturkreftene ble fryktet og holdt i ærefrykt. Musikalsk har Vithr beina godt plantet i tradisjonell norsk Black Metal, men med sin helt egen vri på stilen, inkludert folke-elementer, rene en vokal og en utpreget norrøn atmosfære.