SEID og BLACK MOON på turne

SEID og BLACK MOON på turne

Seid og  Black Moon legger ut på høsttokt og kaller inn frender og fiender til nattlige blot med spacerock, psykedelisk groove, fugleimiterende psynther og svett fuzzdrevet kjærlighet til liv og leven. Vel møtt!

Etter seks år med stillhet plukket Seid opp hansken i vår og la ut på tur med ny plate og nye medlemmer. Radio Revolt i Trondheim var blant mange fornøyde deltakere: "Jeg mistenker at de har sittet i et øvingsrom siden 2006 for å være helt klar til akkurat denne konserten, da de skulle ta verden med storm. For det gjorde de. Og selv om jeg synes det nye albumet deres, Magic Handshake, er bra nok, så yter det ingen rettferdighet til hva de faktisk produserer på scenen." Black Moon er en blodfersk trondheimstrio med bakgrunn fra band som Reilly Express og the School.

Familien – Trondheim 3. oktober
Ungdommens Hus – Røros 4. oktober
Crossroads – Oslo 5. oktober
Dragens Hule – København 6. oktober

De ulike medlemmene i Seid har vært eller er involvert med en rekke mer eller mindre kjente band og prosjekter, blant dem finner vi Ida Maria, Valkyrien All Stars, Hemmelig Tempo, Torqueflite, Tremolo Wankers, Dadafon, Noia, The Beat Tornados, Viva Zapata Ukulele Band, Gåte, Los Plantronics, Aurora Plastic Monster, Hanne Hukkelberg og Last Heat.

Lytt til Seid:www.facebook.com/seidrock