CHTON med releaseparty (15/9)

CHTON med releaseparty (15/9)

Da er det klart for offisiell comeback-gig for CHTON i Trondheim og releaseparty på ny skive!

Jaggu på tide sier du, da er vi er enige! CHTON har lenge hatt en pause nå, for lenge. Men bandet er endelig tilbake og ny skive "The Devil Builds" er rett rundt hjørnet – derfor må det altså feires med release party! Eller har også Chton nå annonsert ny vokalist, mannen heter Craig som også har vokalisttjenester i bandet Demontera – mye å glede seg til folkens!

www.chton.com

WYRUZ fra Hamar stiller opp med sin aggressive thrash/death. Bandet sier de er inspirert av band som Slayer, Testament og Death. Bandet ble startet i 2002, etter noen pauser her og der bandet klart med debutalbumet "Fire At Will" i April i år, bandet har lenge ønsket seg til Trondheim, så har vi en fet gig i vente!

www.facebook.com/wyruzband

INGENIUM, en spennende trio fra Trondheim, skal starte ballet den 15. September. Bandet spiller en småteknisk og groovy type death metal, noe vi ikke har for mye av her i Trondheim. Bandet har tidligere bl.a. gjort en meget bra figur i Wacken Metal Battle Norway 2012. Dette blir fett!

www.facebook.com/​Ingeniumnorway

15. September på FRU LUNGREEN

CC 100. 20 år leg. Første band går på scenen 22:30