KATZENJAMMER til John Dee (22/10)

KATZENJAMMER til John Dee (22/10)

John DEE – Mandag 22. oktober

KATZENJAMMER

Special guest: Ben Caplan

Katzenjammer selger til vanlig ut både Rockefeller og Sentrum Scene, men nå skal de spille en eksklusiv konsert på John DEE i jubileumsmåneden! Og med denne fantastiske nyheten er John DEEs jubileumsprogram komplett!

 

De mikser folk, pop, country og balkanrytmer og slo igjennom med debutplata "Le Pop" i 2008. Etter flere år med heftig turnévirksomhet i Europa kom de endelig tilbake i fjor høst med andrealbumet "A Kiss Before You Go". Albumet, som bl.a. er en bestselger i Tyskland, fikk veldig gode tilbakemeldinger. Dagsavisen klinket til med en femmer: "Vi er rett og slett ikke vant til artister som kombinerer utagerende underholdning med god smak og gode sanger. Hadde ikke Katzenjammer oppdaget seg selv, hadde noen blitt nødt til å finne dem opp".

 

Med seg denne kvelden har de den canadiske singer/songwriteren Ben Caplan. Han spiller en balkan-inspirert miks av folk og country, og er fortsatt aktuell med debutalbumet, "In The Time of the Great Remembering", som kom i fjor høst.

Denne konserten blir en heidundrende oppvarming til en omfattende UK-turné de starter på samme uke.

www.katzenjammer.no
www.bencaplan.ca

Billetter i salg fredag 7. september kl. 09.00.

Bill. kr. 270,- + bill.avg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.