MÖRKEMEN – Stavanger – Chevy’s

MÖRKEMEN – Stavanger – Chevy’s

Etter å ha gitt et fjorårets tøffeste EP, Heksakunst, var Mörkemen nå klar for konsert på Chevy’s i Stavanger. Bandet spiller en fantastisk blanding av ekstrem metall og litt mer klassisk hard rock. Riffene er harde og aggressive, mens vokalen holder seg ren og behagelig gjennom all musikken.

Bandet presenterte for det meste nye sanger fra det kommende albumet som burde nærme seg med stormskritt, men Dødssynd og Vargtimen, fra Heksakunst, låt bedre enn noen gang og var for min del høydepunktene fra konserten. I stor grad pga sing-along faktoren. Ikke at de nye sangene var noe dårlige, tverdt om. 666, Tempel og Svarte Engler satt som bare det og tyder på at det fremtidige albumet har stort potensial til å overgå bandets EP.

Lyden var bra, alle de fem mörkemen fikk god plass i lydbildet og kunne høres klart og fint. Vokalisten var i toppform, gitarer og bass var tight og bra, og det hele kom fint på plass med en trommis som jeg
syns gjør en fantastisk jobb, både live og på plate.

Godt jobbet, til Mörkemen. Jeg ser frem til mer utgivelser og konserter fra dere.

http://www.morkemen.com/home.cfm