KVELERTAK til John Dees jubileum

KVELERTAK til John Dees jubileum

John DEE tirsdag 9. oktober

KVELERTAK

 

Vi er mildt sagt i lykkerus når vi avslører dagens nyhet! Selveste Kvelertak har latt seg overtale, og med det har vi gleden av å tilføye "necro ‘n’ roll" til vårt tettpakkede jubileumsprogram på John Dee i oktober!

Kvelertak er et fenomen som knapt trenger introduksjon, de har fylt storebror Rockefeller til randen før, senest i november 2011 hvor de leverte varene etter oppskriften: tett på publikum med full gass. Det blir uten unntak tett, svett og ekstatisk stemning i salen når de gyver løs med sin blanding av metal, hardrock og punkrock – noe både publikum og presse vet å sette pris på. De er fortsatt aktuelle med sitt selvtitulerte debutalbum fra 2010, som av flere ble kåret til årets beste norske album. De har nå kommet hjem fra en måneds studio-opphold i USA, med det nye albumet i kofferten. Denne kvelden blir en meget eksklusiv konsert kun i forbindelse med jubileumet, før det bærer ut igjen på full USA turne. Vi gleder oss som småunger til å høre noen av de splitter nye låtene på John Dee denne kvelden!

Billetter i salg lørdag 18. august kl. 10.00.

 

Vi minner samtidig om
PROGRAMSLIPP – JOHN DEE 15 ÅR
Torsdag 16/08-2012 på John Dee med Alfred Hall, Peter Estdahl og DJ Øyvind Rones (Gaffa)

Med pomp og prakt inviterer vi alle våre hengivne publikummere til gratis programslipp med dertilhørende fest på John Dee. Denne kvelden presenterer vi det komplette jubileumsprogrammet med mange herlige overraskelser. Kvelden blir et minneverdig kick-off for jubileet, og med for å feire er Alfred Hall, Peter Estdahl og DJ Øyvind Rones. Denne kvelden er det "Førstemann til mølla"-prinsippet som gjelder – så gjør deg klar til en heidundrende aften!

Fri entré. 18 år leg.

Foreløpig bekreftede band til jubileumsprogrammet i oktober:
A Place To Bury Strangers, Enslaved, Superfamily, Hanne Hukkelberg, Ian Hunter & The Rant Band, Caliban Sessions, Architects, Ensiferum, Halestorm, Danko Jones, The Levellers, Zeni Geva, The Revival Tour 2012, Gotthard, Carpet Crawlers