MINISTRY – Oslo – Rockefeller

MINISTRY – Oslo – Rockefeller

Det var Djerv med Agnete Kjølsrud i spissen som stod for oppvarmingen denne kvelden på Rockefeller. Var ganske bra med mennesker allerede og de aller fleste viste hva som ventet. Djerv er ganske kjent for gi jernet live og denne kvelden var ikke noe unntak. Jeg syns lyd og lys var veldig variabelt og i perioder var det nesten litt irriterende, selv om det ikke så ut til å plage bandet nevneverdig. De gir alt som de gjør hver eneste gang. Selv om man lukker lyden helt ute, så er bandet uansett en fryd og se på scenen. Synd for de som ikke har fått gleden av å oppleve Djerv live tidligere, men jeg er ganske sikker på de snart står på en scene i nærheten igjen. Da bør alle kjenne sin besøkelsestid.

Djerv_rockefeller_juli_omtale.JPG
Photo: Kenneth Sporsheim

Så var det klart for det de fleste hadde kommet for, nemlig Ministry. Sjefen selv har kjørt samme stil i mange år og det ser ut til å funke bra. Hvertfall for hans del. Jeg syns det ble en ganske fet konsert utover kvelden, selv om jeg syns det var litt vel mye politikk blandet inn i bildet, men det er sånn Ministry er. Også her kunne lydbildet kanskje vært et hakk eller to bedre, men det la uansett ikke en demper på selve stemningen. Både undertegnede og de fleste i salen hadde en fin kveld på Rockefeller.

Ministry_rockefeller_juli_omtale.JPG
Photo: Kenneth Sporsheim