HOVE 2012 – Dag 3 – Tromøya

HOVE 2012 – Dag 3 – Tromøya

Torsdag og 3. dag på Hove bestod for det meste av Hip Hop og kanskje ikke så interessant for Eternal’s lesere. Men kvelden hadde noen lysglimt for oss rockere også.

På Amfiscenen fikk vi oppleve det canadiske hardcore bandet Comeback Kid. For meg et nytt bekjentskap, men dette var gode saker. De var energiske fra første sekund og de få som hadde møtt frem fikk en god opplevelse. I tillegg til bra driv og fete sanger, så fikk vi med oss mange gode forsøk på Circle pit. Alt i alt en veldig positiv og god konsert. Kommer til å følge disse gutta nærmere i tiden fremover og anbefaler alle som liker god hardcore med driv og gjøre det samme.

ComebackKid_Hove2012_omtale.JPG
(COMEBACK KID – Photo: Kenneth Sporsheim)

Neste band ut på Amfiscenen var velkjente Dropkick Murphy’s. Og hva kan man si? De gikk rett i strupen på et stadig voksende publikum. De spilte ene godlåten etter den andre og det var rene hitparaden. Veldig lite dødpunkt, men heldigvis spilte de noen låter som var litt rolige innemellom sånn at folk kunne trekke pusten. Dropkick Murphy’s er og blir et fantastisk liveband og har du ikke fått de med deg før, så vet du hva du har å gjøre!! To tomler opp og et stort glis herifra.

DropkickMurphys_Hove2012_omtale.JPG
(DROPKICK MURPHY’S – Photo: Kenneth Sporsheim)

Ellers denne torsdagen kunne man oppleve band som Active Child, Real Estate og Django Django på Teltscenen. Og På Hovescenen bestod det meste av kvelden av Hip Hop. Først ut der var britiske Labrinth, før Wiz Khalifa tok over og selveste Snoop Dogg avsluttet. Var varierende publikumsmasse tidlig på kvelden der også, men under Snoop så var det ganske pakket med mennesker. Folk hadde da virkelig kommet i partystemning. Jeg kjenner ikke så godt til denne musikkarten og kjenner heller ikke alt for godt til artistene eller sangene deres, så jeg skal ikke uttale meg for mye om det. Annet enn at det var ganske bra med liv og de fremmøtte hadde en finfin kveld virket det som.

SnoopDogg_Hove2012_omtale.JPG
(SNOOP DOGG – Photo: Kenneth Sporsheim)

Kveld 3 ble avsluttet med en iskald pils i rockebaren. Med så mye Hip Hop var det nødvendig for en sliten rocker og få en real dose med Lemmy, AC/DC og Judas Priest på høytalerne.

http://www.hovefestivalen.no/