HOVE 2012 – Dag 2 – Tromøya

HOVE 2012 – Dag 2 – Tromøya

Dag 2 for vår del foregikk for det meste i teltscenen, som forøvrig kom i nytt design for året. Og følelsen er mye bedre ut sammenlignet med den gamle.

Først ut denne kvelden var norske Nekromantheon. For meg et nytt bekjentskap, men 2 av bandmedlemmene spiller også i bandet Obliteration. Gutta fra Kolbotn spiller god gammel trash og kom med debutalbumet "Rise, Vulcan Spectre" for ikke lenge siden. Jeg hadde hørt mange godord om disse gutta og var spent på min første opplevelse med dem live. De skuffet ikke, men de nådde liksom ikke helt opp. Musikken var knallgod, gutta var aktive og de få publikum koste seg. Eneste "problemet" var at det siste lille manglet fra en optimal opplevelse. Men disse gutta er ikke bare gode, de kommer til å nå langt. Så sjekk dem ut!

Nekromantheon_Hove_2012_omtale.jpg
(Nekromantheon – Photo: Stig Pallesen)
 

Neste ut var August Burns Red. Jeg har sett dem live før og var spent på om de kunne levere en like god opplevelse denne gangen. Gutta fra Manheim, Pennsylvania spiller ganske tøff metalcore. De skuffet ikke denne gangen heller, de ga oss et ganske bra show med ene godlåten etter den andre. Både bandet og publikum så ut til å ha et veldig bra show. August Burns Red utvikler seg hele tiden og det blir spennende å se om de også neste gang har løftet seg et hakk. Konserten de ga oss på Hove viser at disse gutta mener alvor.

August_Burns_red_Hove_2012_omtale.jpg
(August Burns Red – Photo: Stig Pallesen)
 

Devildriver var siste metal-akt i teltet denne dagen. Som en av tilskuerne sa; "De trenger ingen nærmere presentasjon, de er f*cking Devildriver!!!". Teltet var ganske fullt nå og i det DD kom på scenen, fikk publikum klar bedskjed med en gang "Let’s have a f*cking good time, put your hands in the aiiiiiiiir". Og det tok av med en gang fra åpningslåten "End of the line", så gikk det slag i slag utover hele konserten. Bandet var i storform og publikum koste seg. Nok en kvalitetskonsert fra et legendarisk liveband.

Devildriver_Hove_2012_omtale.jpg
(Devildriver – Photo: Stig Pallesen)
 

Ellers bestod 2. kvelden av band som The Horrors, My Morning Jacet, Ed Sheeran, The Shins og Lana del Rey. Disse sørget for at også de som ville ha litt roligere musikk også fikk sin dose. En ganske god kveld på Hove.

http://www.hovefestivalen.no/