HANK III – Roskilde 2012 – Danmark

HANK III – Roskilde 2012 – Danmark

Titano kan brenne

Forestill deg at gjenferdet til Steve Irwin skulle komme tilbake til sumpene i Louisianna for utføre et siste vannhellige oppdrag. Forestill deg så at Steve Irwin skampuler en alligator. Hvis den alligatoren kunne synge, så ville det høres ut som Hank III og det er ikke negativ. Du har helt rett, dette er sønnesønnen til Hank Williams, og for de av dere som lurte litt på hvorfor det er så mye metal i musikken, så kan jeg også informere dere om hans tid i bandet Superjoint Ritual med blant annet Phil Anselmo. Dette var den absolutt beste konserten så langt på Roskile 2012. Han hadde noen rolige låter, men det var stortsett de kjappe låtene som var drev settet og fy faen for en stemning! Publikum danset i gjørma, det var støveldans og Hank pluss storbandet greide å tø opp publikummerne etter en regntung fredag. Dette bragte ompa country til folket. Min eneste store klage er at han hadde to-tre avsluttende låter som var rein sludge metal. Jeg forstår tilhørigheten hans til NOLA scene, men det drepte stemningen totalt og det passet like bra som som en pinsemenighet med et lokalet over en lærbøg bar. Ompa til du har voldtatt en alligator og med de bildene i hodet sier jeg farvel.

http://roskilde-festival.dk