IAN HUNTER til John Dee’s jubileum (8/10)

IAN HUNTER til John Dee’s jubileum (8/10)

 
John DEE mandag 8. oktober

IAN HUNTER & THE RANT BAND

I oktober fyller John DEE 15 år og det skal selvsagt feires med et storslagent jubileumsprogram! Vi følger på med slipp av store navn i gullrekken med jubileumsshow og i dag presenterer vi legenden Ian Hunter.

Ian Hunter etablerte seg med Mott the Hoople som en av de viktigste låtskriverne i rocken på begynnelsen av syttitallet. Han gikk senere solo og har vært en stor inspirasjonskilde for band som Clash, Kiss, Def Leppard, REM, Blur og Oasis

Ian Hunter var sist på Rockefeller i 2007, da aktuell med platen "Shrunken Heads". Nå er han i gang med nytt album, som ifølge han selv vil skille seg fra tidligere utgivelser og være ren rock’n’roll. For å oppsummere denne begivenheten enkelt, så får vi besøk av en legende i jubileumsmåneden, det er bare å møte opp å la seg imponere.

www.ianhunter.com

Billetter i salg lørdag 16. juni kl. 10.00.

Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

Foreløpig bekreftede band til jubileumsprogrammet i oktober:

Enslaved, Danko Jones, Zeni Geva, Carpet Crawlers, Ensiferum, Halestorm, The Levellers og Gotthard