CIRCUS MAXIMUS med release på Parkteatret (23/6)

CIRCUS MAXIMUS med release på Parkteatret (23/6)

Lørdag 23. juni 2012 – Oslo/Parkteatret

 

CIRCUS MAXIMUS

+

THE EVIL EYE

+

DOLLS OF DISASTER

 

C.C. NOK  180,- + avgift

18 år leg plikt

 

Circus Maximus sitt første album, ‘The 1st Chapter’, tok metalverden med storm i 2005. Etter 2 demoer som mottok strålende kritikker her hjemme så vel som i utlandet, debuterte bandet med sin unike progressive metal, bestående av en blanding av klassiske hardrock- hymner og teknisk brillianse. Debuten skapte en stor “buzz” rundt om i verden og satte bandet for alvor på kartet.

I 2007 kom de tilbake med en enda sterkere utgivelse. Med konseptalbumet “Isolate’, gikk bandet lyrisk og musikalsk til et mørkere sted, men beholdt de tilgjengelige melodiene i låtene. Albumet mottok igjen strålende kritikker og bandet klatret ennå høyere på rangstigen i Metal sjangeren.

Med utgivelsen av deres etterlengtede nye album, ‘Nine’, er Circus Maximus klar til å ta sin plass blandt toppsjiktet. Bandets musikalske formel er ikke lett å sette i bås – ta en unik sanger som Michael Eriksen og legg til den solide musikaliteten til brødrene Haugen på henholdsvis gitar og trommer, Lasse Finbråten på keyboard og Glen Møllen på bass og få noe av det beste man kan få innenfor norsk hardrock og metal. Med dette albumet presenterer bandet det beste fra begge verdener – med sitt mest melodiøse og samtidig tyngste øyeblikk noensinne.

http://www.circusmaximussite.com/