ENSLAVED til John Dee’s jubileum (5/10)

ENSLAVED til John Dee’s jubileum (5/10)

 
John DEE fredag 5. oktober

ENSLAVED
 

I oktober fyller John DEE 15 år og det skal selvsagt feires med et storslagent jubileumsprogram! Denne uken slipper vi flere jubileumsshow og idag slår vi på stortromma med metalveteranene i Enslaved.

I over 20 år har de sørget for svart, fengende, brutal og atmosfærisk metal i verdensklasse – og bak seg har de elleve episke album. Sist ute var "Axioma Ethica Odini" i 2010, som skapte furore hos pressen som trillet høye terningkast og serverte uhemmet skryt. Vi er uhyre stolte av å ha de på scenen for å feire sammen med oss, og ser frem til helsvart kveld med kremen av Norsk metal.

Enslaved er anerkjente både i inn- og utland, og har kapret Spellemannsprisen hele fire ganger. Nå har de signert kontrakt med med selveste Nuclear Blast, og med det ventes intet mindre verdensherredømme med deres kommende album som kanskje kommer i selveste jubileumsmåneden til John DEE.

Enslaved på Facebook

Billetter i salg lørdag 16. juni kl. 10.00.

Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

 

Foreløpig bekreftede band til jubileumsprogrammet i oktober:

Danko Jones, Zeni Geva, Carpet Crawlers, Ensiferum, Halestorm, The Levellers og Gotthard