ARCHITECTS til John Dee (15/10)

ARCHITECTS til John Dee (15/10)

John DEE mandag 15. oktober

ARCHITECTS

Support:
While She Sleeps + Heights

Uken nærmer seg nå slutten, men det gjør ikke våre spektakulære bookinger til John DEEs 15-årsjubileum i oktober. I dag har vi gleden av å føye Architects til plakaten, som vil briljere på scenen mandag 15. oktober, sammen med While She Sleeps og Heights.

Denne kvelden byr vi på en herlig metalcore-happening på John DEE. Britiske Architects var nylig å se som support for Rise Against på Sentrum Scene, hvor de imponerte stort for et takknemlig publikum. Denne gangen er det de selv som står i fokus, og vi vet at mange gleder seg til dette høydepunktet i oktober-kalaset.

De relativt unge guttene som idag utgjør Architects har siden starten i 2007 opplevd en gradvis økende populæritet, og noe utskiftning av bandmedlemmer. Resultatet vi sitter igjen med i dag er dermed et helstøpt og gjennomtenkt uttrykk som sitter som det skal. Albumene har kommet tett de siste årene, med suksessalbumet "Hollow Crown" fra 2009 som en av milepælene. Med dette fikk vi også singelen "Day In Day Out" som gjerne trekkes frem i lyset når det skrytes. Det var også da lyttere i Norge fikk øynene opp for Architects, og de leverte varene på Hove og bekreftet sin posisjon som liveband i tillegg. I 2011 kom "The Here And Now" ut til nok en varm mottakelse, og nå fulgt opp med det kritikerroste albumet "Daybreakers", som har fått femmere fra både Lydverket og Dagbladet, hvor sistnevnte beskriver dette som "Freidig pompøst og befriende annerledes fra Architects."

www.architectsofficial.com

Billetter i salg lørdag 16. juni kl. 10.00.

Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

Foreløpig bekreftede band til jubileumsprogrammet i oktober:

Ian Hunter & The Rant Band, Enslaved, Danko Jones, Zeni Geva, Carpet Crawlers, Ensiferum, Halestorm, The Levellers og Gotthard