HOVE 2012

HOVE 2012

HOVEFESTIVALEN 2012

Tromøya, Arendal

26/6 – 29/6

 

Da nærmer det seg Hovefestivalen 2012, og festivalen øker stadig. Kanskje ikke i størrelse, men i omfang og profesjonalitet. Med nye eiere de siste årene har fundamentet vokst seg sterkt.

Festivalen er en fin blanding av store artister og up and coming artister både fra inn og utland. Hovefestivalen lar store som små få slippe til og det er nettopp dette som er med på å gjøre dette til en happening for alle. Man kan oppleve artister både på den store Hovescenen, den litt mindre Amfiscenen og ikke minst både teltscenen og diverse små andre scener rundt om på festivalområdet.

Du får blant annet oppleve artister som Skrillex, Snoop Dog, Lana Del Rey, Wiz Khalifa, Jonas Alaska, Maribel og mange flere. Det er noe for enhver smak her. Også metalfansen får sin dose med Lamb of God, Rise Against, Lostprophets, Devildriver og Nekromantheon med flere.

Det er ikke bare god musikk for enhver smak du får med deg på denne festivalen, men det er også kunstutstillinger, litteraturscene, Hip-Hop bar, marked og salgsboder. Det er som en egen liten landsby med opplevelser av alle slag.

Hovefestivalen arrangeres ute på vakre Tromøya ved Arendal, så du får også en vakker beliggenhet og vakker natur med på kjøpet.

Et tips er også å få med seg "Forspillet" til selve festivalen. Det foregår dagen før selve åpningen og inneholder blant annet P3 scene der nye artister får vise seg frem. Mange av de som tidligere har stått på P3 scenen har levert så bra at de senere har blitt en del av festivalprogrammet. Så denne ekstra dagen er verdt å få med seg.

 

HER ER ÅRETS SPILLEPROGRAM MED TIDER:

 

Hove_12_man.jpg
 
Hove_12_tir.jpg
 
Hove_12_ons.jpg
 
Hove_12_tor.jpg
 
Hove_12_fre.jpg