Sommeren 2012 på Tribute i Sandnes

Sommeren 2012 på Tribute i Sandnes

Det er sommer, sol og fuglenes sang, og på kveldstid kan det brake løs med god musikk! For mange handler sommer om festival, og vi skal ikke være verre! Vi byr på flere gode konserter i sommer, så kanskje blir det ikke like lett å reise bort på festival?!? Selv har undertegnede store problemer med at Bare Egil Solo og ikke minst storslagne Diamondhead krasjer med andre festivalplaner. Det blir en god sommer å holde seg hjemme! 🙂 Og vi kan til og med by på Metal 2 the Masses, hvor våre lokale (og muligens tilreisende) band får mulighet til å konkurrere om en plass på Bloodstock Open Air festivalen i England. Dette var en stor hit i fjor, da lokale Uburen gikk av med seieren, og ble særdeles godt mottatt av engelskmennene.

Og her følger mer info om sommerens konserter:

fredag 1. juni Purified In Blood
CC: 190/150 (medl.)
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb

Det nye albumet "Flight Of A Dying Sun" slippes i Norge fredag 1. juni via Indie Recordings.I denne anledning blir det release show på Tribute i Sandnes! Purified in Blood er godt kjente for sine kraftige og harde show, samt deres sterke meninger om dyrenes rettigheter og frigjøring av dyr i fangenskap. Dette er et knalltøft band, som har flere festivaler bak seg, og har til og med vunnet Alarmprisen (2006) for beste liveband, i konkurranse med blant annet Madrugada, Kaizers Orchestra og Turbonegro. Vi gleder oss til å ha de lokale guttene fra Hommersåk nok en gang på Tributes scene!  

mandag 4. juni Bare Egil Solo
CC: 150/100 (medl.)
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb

Etter mange store og påkostede turneer med fullt band, barneforestillinger, spektakulære sceneshow, hornorkestre og gjestemusikere vender Bare Egil Band tilbake med en serie nedstrippede konserter i soloformat vår og høst 2012. Han fokuserer nå på grunnformelen; Bare Egil alene på scenen med en kassegitar, stappfull av tullprat og et knippe låter plukket ut av hans egenutviklete settlistegenerator.Til hver konsert vil han fortsatt skrive en splitter ny sang med lokal vinkling til stedet han besøker, slik han har gjort de siste årene og som dokumentert i både fjorårets eminente TV-serie og på de kritikerroste platene Norge på kryss og tvers volum 1 og Volum 2.Nå vil det bli mulig å følge prosessen enda tettere på http://bareegilblogg.no/. Til hver konsert vil lokalbefolkningen inviteres til å komme med innspill til tekster og lokale relevante problemstillinger. Det vil også bli mulig å ønske seg egne favorittlåter til konsertene og det vil bli loddet ut gratisbilletter.

lørdag 09. juni Metal 2 the Masses
CC: 150/100 (medl.)
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb

Battle of the Bands – meld ditt band på ved å sende oss en mail på sandnes.rockeklubb@gmail.com! Få mulighet til å kjempe om en plass på Bloodstock Open Air i England. Første uttaksrunder blir bedømmet av jury, mens selveste festivalsjef Simon Hall er dommer på finalekvelden!

lørdag 16. juni Metal 2 the Masses
CC: 150/100 (medl.)
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb
www.bloodstock.uk.com

fredag 06. juli Metal 2 the Masses FINALE
CC: 150/100 (medl.)
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb


lørdag 7. juli DIAMONDHEAD
CC: 250/200 (medl.)
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb

De ga ut fantastiske singler som "Shoot Out The Lights", og debuten "Lightning To The nations" er idag legendarisk, det samme er oppfølgeren "Living On Borrowed Time" med deres mest kjente låt, nemlig "Am I Evil", kanskje en av metalhistoriens kuleste viser.Bandet fortsatte å være en obskuritet, og da midten av 80-tallet kom var det ikke mye igjen av bandet, men da hadde Metallica, verdens største metalband, rost dem opp i skyene. Metallica er vel Diamond Head’s største fans og har spillt inn flere av visene deres, dette ga nytt liv i bandet som fikk ny trommeslager, nemlig Karl Wilcox, dette resulterte i ny plate der både Dave Mustaine og Tony Iommi har gjestespots. Albumet gjorde det godt og solgte over 50 000 eksemplarer. Grunnet sviktende helse på vokalist Sean Harris ble det så som så med turnering og bandet ble igjen lagt brakk, men i år 2000 begynnte de å røre på seg med den nye vokalisten Nick Tart. Ny plate "All Shall Be Revealed" ble utgitt og Megadeth hadde dem med som supportband på Europaturneen det året, siden har de spillt jevnt og trutt på festivaler og turnert jevnlig i Europa, USA og England. Dette er deres andre konsert i Norge, og nå som sist avholdes den på Tribute!Her gjelder det å være rask for å sikre seg billetter da det ble fort utsolgt sist gang de var her!

For mer informasjon kontakt gjerne oss på Sandnes Rockeklubb!Og husk at de fleste konserter ligger ute for salg på Sandnesrockeklubb.com!