THE REGENT – Trondheim – Rock City

THE REGENT – Trondheim – Rock City

Det fine været i Trondheim til tross var det relativt glissent da undertegnede ramlet inn på Rock City denne lørdagskvelden.

Warp Riders var første band ut med en halvtimes stoner-rock. Musikken var kul nok den, men langt fra noe personlig høydepunkt. Noen forsøk på å skape liv i publikum var det underveis, uten at det var noen stor suksess. Alt i alt en relativt tam konsert, selv om det tynne oppmøtet nok må ta noe av skylden for det.

Kveldens andre band var en en trio ved navn Jitney, og det var her kvelden virkelig begynte å gå i feil retning. Det var noen kule partier innimellom innimellom, men alt i alt ble konserten en langdryg og sær affære. Det er begrenset hvor lenge maskene de gikk på scenen i er underholdende. Lyspunktet var at det stadig ble trangere i rekkene foran scenen, noe som lovte godt før kveldens siste band.

Kveldens höjdare kom som seg hør og bør til slutt med bandet The Regent. Hardt, raskt og catchy er stikkordene for konserten som bandet selv påstår er sin andre noen sinne. Kjenner jeg sliter med å tro på akkurat det med tanke på hvor tight det låt, men om det er sant gleder jeg meg til å se dem igjen når de får enda noen konserter under beltet. En meget bra avslutning på en helt ok kveld ble det uansett.