Vil du spille sammen med BEHEMOTH?

Vil du spille sammen med BEHEMOTH?

Fire Walk With Me Festivalen: Sommerens feteste metallkveld.

"Fire Walk With Me" konseptet som arrangeres av Amber Booking & Metal Hammer Norway har etablert seg som en suksess i Norge. Nå er det klart for en egen festkveld i på Rockefeller i Oslo. 28. juni braker det løst med den fenomenale line upen med Behemoth, Vreid, Kampfar & Mongo Ninja. Men vi gir oss ikke der, vi vil invitere et band til å bli med på scenen denne kvelden. Videre kan du lese om sjansen til å spille på "Fire Walk With Me" festivalen og andre ting som skjer den kvelden.

 

Spille på "Fire Walk With Me Festivalen" ?

Bandet ditt kan bli historisk ved å bli det første bandet som spiller på "Fire Walk With Me festivalen". Alt du trenger å gjøre er å sende en mail med bandnavn, kontaktinfo og en link til en låta av bandet på for eksempel  facebook til fire@amber.no  Fram til 5. juni kan du melde på bandet ditt. Vi vil så plukke ut 5 finalister som vi annonserer 7. juni. Disse 5 bandene blir presentert til en jury som skal stemme frem en vinner. Vinneren blir presentert 14. juni og vil komme med et intervju på Metal Hammer Norway sin nettside denne dagen. Juryen vil bestå av : Silenoz (Dimmu Borgir), Sindre (Nekromantheon), Jarle ( Amber Booking), Simon ( Indie Recordings) & Guro ( Metal Hammer Norway)

 

Metal Hammer Norway Vorspiel med DJ Sindre

Dørene åpner kl 20.00 på Rockefeller torsdag 28 Juni, men vi gjør dette til en helaften ved å invitere til Vorspiel på den eksklusive baren i 3.etg på Rockefeller fra 18-20. Her er Metal Hammer Norway til stede, Sindre fra Nekromantheon & Obliteration som er kvelden DJ vil spille fet musikk, og vi vil servere drikke til hyggelige priser. De som er på vorspielet vil også være det første som slipper inn på Rockefeller denne kvelden.

 

Billigere billetter til Metal Hammer Norway abonnenter:

Fram til 1. juni har vi også et spesialtilbud til alle som har abonnement på Metal Hammer Norway.  Da kan du kjøpe billett til kvelden for kun kr 270. 

Billetter kjøper du her:  www.rockefeller.no/rf280612.html

og så må du ha med leg og medlemsnummer ved inngang på Rockefeller.

Wimpliste:

Nå har vi fått vår egen "Fire Walk With Me" Wimp spilleliste, her finner du låter fra alle bandene som spiller på festivalen, og Behemoth, Vreid, Kampfar & Mongo Ninja har også valgt ut 5 norske favorittlåter hver til lista.

Sjekk den ut her:
http://wimp.no/playlist/b8f3ee99-64a5-4605-9a63-fe6f1e9316f3

 

FireWalkWithMe_Festival_12.jpg