BLOOD RED THRONE med turne til høsten

BLOOD RED THRONE med turne til høsten

Blastphemy Production er nå klar for å offentlig gjøre sin første turne!

Vi er stolt av å presentere 3 av de sinteste, mørkeste og mest brutale bandene fra den norske undergrund!

For første gang, etter 14 år skal Blood Red Throne turnere vårt langstrakte land! Med seg på veien har de Hellish Outcast og Vithr fra Bergen! Du finner neppe en bedre måte å ønske den kalde vinter velkommen enn en konsert med disse bandene på scenen!

1 nov – Kvarteret – Bergen
2 nov – Tribute – Sandnes
3 nov – Kick – Kristiansand
15 nov – Union Scene – Drammen
16 nov – Sebs Hotel – Hamar
17 nov – Betong – Oslo
29 nov – Bastard – Tromsø
30 nov – Puls – Mo I Rana
1 des – Blæst – Trondheim

Mer info om spilletider og billettsalg kommer!

Blood Red Throne

For 14 år siden ble Blood Red Throne startet av Død (ex-Satyricon, ex-Scariot, ZeroZonic) og Tchort (ex-Emperor, Carpathian Forest). Bandet blir sammenlignet med storheter som Cannibal Corpse og Death og har gitt ut 6 album og 2 EPer siden 2000. I 2010/2011 gjorde BRT 2 turneer i USA og Canada med Dimmu Borgir og Grave som headlinere. I år ble det Europa turne nr 5 som support for Suffocation (Us) og bandet beviste at de fortsatt er Norges konger på deathmetal scenen. Med strålende anmeldelser, bl. 8/10 i Metal Hammer UK er BRT i flammer og leverer forrykende liveshows hver gang! Nå er det lenge siden hjemlandet har fått smake og grillen er tent!
Nye lineup i BRT er; gitarist Ivan Meathook Gujic (ex-Neongod), trommis Emil Wiksten (Fetus Stench[S]), bassist Ole Madsen (Horizon Ablaze) frontmann Yngve Bolt Christiansen (ex-Goddamn, ex-Concussion, ex-Okular) og Daniel Død Olaisen som fortsatt sitter på tronen som riffmester.
Blood Red Throne er også å se på Hellfest 2012 og skal turnere UK for andre gang i år i oktober.

http://www.myspace.com/bloodredthrone666


Hellish Outcast

Hellish Outcast må være ett av landets mest hissige band! Kanskje siden bandet startet opp i 2001 og ikke slapp sin debut plate før i år. Dette har tydelig resultert i en brennende ondskap som kun kan komme frem gjennom Hellish Outcasts sin briljerende Death/trash. Siste året har det vært alt annet enn stille rundt H.O. Med en overlegen konsert på Bloodstock (UK) 2011 var veien malt rød for bandet. Du kan ikke åpne mange metal magasiner uten å se de sinte Bergenserne på trykk og Metal Hammer Norge gjorde nylig en dobbelt side med gutta ang deres debut skive "Your God Will Bleed" og deres gig på Inferno Festivalen 2012. Stammen av bandet er gitarist Martin Legreid (66Crusher), bassist Mads Mowinckel (BREED) og trommis Mads Lilletvedt (Solstorm, ex-Byfrost). Etter vokalist Sjalg Otto Unnison (Leadsledge) forlot bandet i 2011, rekrutterte de like gjerne Thebon (Keep of Kalessin) som ny frontmann. I 2008 var de med på Terrorizer Magazine sin "unsigned rising stars" skive og nå med kontrakten signer hos Transcend Records er Hellish Outcast klare for å vise hva de har sittet inne med i alle år!

http://www.myspace.com/hellishoutcast

VIðR

Vithr (eller «Viðr» som betyr tre på gammelnorsk) er et svartmetall band fra Bergen med sterke røtter i hedensk skikk og tro, som har et budskap om en svunnen tid da naturen var noe man fryktet og æret. Musikalsk har Vithr begge støvlene godt plantet i den Norske svartmetall tradisjonen, dog med sin egen vri på sjangeren da de inkorporerer elementer som gir en særegen norrøn atmosfære. På Vithrs debutplate, Hedensk skikk og tro blir deres teft for gode låter forsterket av en skarp og kraftfull produksjon som låter både tradisjonelt og friskt på samme tid, her vises frem Norsk svartmetall fra 2012 på sitt beste.

Opprinnelig startet av Kuldegys i 2008, bandet har senere innlemmet medlemmer fra KRAKOW, (X) ARVAS, BEINKJØR og AMONG GODS. Vithr har iløpet av en kort men intens periode produsert sitt debutalbum i samarbeid med Bjørnar Nilsen fra VULTURE INDUSTRIES, BLACK HOLE GENERATOR, spilt på INFERNOFESTIVALEN og varmet opp for spellemanns nominerte TAAKE.

http://listn.to/Vithr
http://www.myspace.com/vithr

 

BRT_Tour_Norway_12.jpg