ULTRAVOX på Norgesbesøk (21/10)

ULTRAVOX på Norgesbesøk (21/10)

Rockefeller søndag 21. oktober
ULTRAVOX

28. mai er Ultravox tilbake med deres første studioalbum på 28 år, bestående av rykende ferske låter. I oktober får du møte legendene live på Rockefeller, med Midge Ure, Warren Cann, Chris Cross og Billy Currie i toppform.

Dramatisk, lidenskapelig og episk er ord som beskriver deres comeback med albumet "Brilliant", og vi gleder oss til å ha de på scenen med både nytt materiale og gamle slagere.

Ultravox regnes som pionerer i den britiske new wave og elektropop-bevegelsen på 80-tallet, og er fortsatt aktuelle og innflytelsesrike på tvers av sjangere. De leverte massive hitlåter som "Hymn", "Dancing With Tears In My Eyes" og selvfølgelig tidløse "Vienna".

Billetter er i salg fredag 18. mai kl. 09.00

www.ultravox.org.uk

 

Bill. kr. 370,- + bill.avg.

18 år leg.

Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133