THE CARBURETORS med tradisjonell 16. mai gig på John Dee

THE CARBURETORS med tradisjonell 16. mai gig på John Dee

Onsdag 16. mai 2012 – Oslo/John Dee

 

THE CARBURETORS

+

COCKTAIL SLIPPERS

+

THE POWERPACK

 

C.C. NOK 17+,-

18 år leg plikt

 

Asfalten krøller seg og damene hyler når Eddie Guz og de tøffeste gutta i byen dominerer scenen med reinspikka, dieselduftende Rock n Roll. Som seg hør og bør dagen før nasjonaldagen, inviterer vi til nok en herlig aften med The Carburetors. Oslobandet blander klassisk Mötorhead-rock med skitten punk, og er en sikker vorspiel-vinner. Foreløpig siste plateutspill er samleskiva "Rock ‘N’ Roll Forever", men i juni er det endelig ny plate på gang. I tillegg er de for tiden aktuelle i MGP hvor de knuste gitarer og sjarmerte det norske folk med låta "Don’t Touch the Flame".