BAND OF SKULLS med konsert på John Dee (9/5)

BAND OF SKULLS med konsert på John Dee (9/5)

Onsdag 9. mai 2012 – Oslo/John Dee

 

BAND OF SKULLS

+

GRANDE ROSES

 

C.C. NOK 200,-

18 år leg plikt

 

Den britiske trioen Band Of Skulls er nå aktuelle med sitt andre album ”Sweet Sour”, som er fullpakket med fengende blues-riff og fabelaktig vokalprestasjoner levert av Russell Marsden, Matt Hayward og Emma Richardson. Bandet debuterte i 2009 med albumet ”Baby Darling Doll Face Honey” og tok verden med storm, godt hjulpet av en ITunes Single Of The Week med ”I Know What I Am” og ikke minst tilstedeværelse på ”Twilight: New Moon Soundtrack” i 2009. Marsden selv sier følgende om Band Of Skulls: “Songs are your weapons. You might walk into somewhere and it’s got a barbed wire-fronted stage, so you hit the crowd with your heavy rock stuff. Sometimes the vibe is quite delicate, so you play the quiet stuff. We can do both. We’re the Swiss Army Knife of bands.” Med som support er Grande Roses, som spiller høy og bra klassisk rock. Tenk Gun Club, Union Carbide Productions, National, tidlig Springsteen og Madrugada!

www.bandofskulls.com
www.granderoses.com