Among Gods annonserer ny gitarist i line-up’en!

Among Gods annonserer ny gitarist i line-up’en!

AMONG GODS fra Bergen gleder seg over å ønske Paul Wicking velkommen som deres nye gitarist. Paul (31) er selv fra Bergen og er mest kjent for å traktere sitt instrument i bandet Torture Device. Han fikk en tidlig start på sin kjærlighet til musikk, og dannet en evig pakt med Iron Maidens Eddie når han som smårolling oppdaget deres ikoniske album "The Number of the Beast". Paul er aktivt involvert på alle fronter av musikkindustrien i Bergensområdet.

"Paul tilfører mer mangfold og dybde til bandet," sier Among Gods-vokalist Ripper. "Hans erfaring, utadvendte person og lidenskap for musikk gjør Paul til en flott tillegg til bandet, og vi kunne ikke vært mer begeistret," legger han til.

Paul kom inn i bildet for knappe to måneder siden, har allerede funnet sin plass og gav en ny energi til musikken. Han debuterer med bandet live på deres kommende konsert på Garage, fredag 4. mai.

Among Gods bringer nytt blod inn i den berømte Bergensscenen. Med medlemmer med bakgrunn fra Doom Metal til Black Metal band, blander Among Gods ulike inspirasjonskilder i musikken sin. Bandet entret Conclave & Earshot Studio (Audrey Horne, Gorgoroth, Helheim & Blackwood) for debutinnspillingen med tittelen "Apocalypse" i November 2011. Bring forth the apocalypse!

For mer informasjon og bookinginformasjon, besøk facebook.com/amonggods