VALENTOURETTES til Sandnes (11/5)

VALENTOURETTES til Sandnes (11/5)

 

Anja i Sandnes Rockeklubb har sendt oss litt info om en kommende konsert med VALENTOURETTES på Tribute i Sandnes:

 

Fredag 11. mai har Sandnes Rockeklubb gleden av å få Valentourettes til Tribute. Tro det eller ei, men dette er faktisk første gangen de spiller hos oss! Vi gleder oss en hel haug!

Bandet trenger vel strengt tatt for folk flest ingen presentasjon. Likevel, for de av dere som uten unntak kun har løst soduko de siste 9 årene, kan vi fortelle at Valentourettes består av Petter Baarli fra Backstreet Girls, Runar «Kula» Johannessen fra (Jokke med) Tourettes, Petter Pogo fra (Jokke &) Valentinerne og Tourettes, og ikke minst Tarjei Foshaug fra Trashcan Darlings. Bandet hyller Joachim Nielsen, bedre kjent som Jokke, og de startet opp i 2003 i forbindelse Stavanger Punkrockfestival. Siden den gang har de spilt over land og strand på allslags ymse festivaler og lugubre rockebuler.

Info om billettsalg kommer snarlig!

Konsertstart: 22:30
Dørene åpner 20:00
Aldersgrense 18 år 

Dette blir storveis!