TWISTED SISTER til Trondheim (2/6)

TWISTED SISTER til Trondheim (2/6)

 

Endelig kan vi bekrefte et comeback for Trondheim Rock!!

 

Trondheim Rock 2012 flyttes fra våre tidligere arena på Trondheim Torg, Prinsen Hotel og Nidarosdomen – ned til sjøkanten og Trondheims "nye" bydel på Brattøra – Utearena ved Pirsenteret, Clarion Hotel & Congress og Rockheim.

Trondheim Rock 2012 starter på utearenaen ved Pirsenteret lørdag 2 juni fra kl. 18 – med et par kjente band. Twisted Sister for første gang i Midt Norge med konsert start senest kl 21 !
 
Grunnet nye bestemmelser på utekonserter gjør at høytalerene må skrues av kl 23 – hvorpå vi trekker inn i storsalen på Clarion Hotel & Congress og jubileumskonserten til TNT med gjester og Trondheim Symfoni Orkester.

Vel møtt på Trondheim Rock 2012 !!
Følg med på vår web & FB for mer info om arrangementene.

 

Vi oppfordrer folk å snarest sikre seg billett på forhånd så vi slipper en situasjon med kø ved inngangen.

 

TwistedSister_12.jpg

 

Er det noen som har skrevet sitt navn i rockens historie med granitt, så er det Mr. Rock Himself – Dee Snider & Twisted Sister.
 
Med ammunisjon som You Cant Stop Rock n Roll, We’re Not Gonna Take It, I Wanna Rock, Leader Of The Pack, Under The Blade, I am Im Me, osv. – tok Twisted Sister verden med storm, så sterk at visepresidentfrue i USA, fru Tipper Gore laget et korstog mot hele rockebevegelsen der Twisted Sister var foregangsmenn.

Dee Snider måtte møte til en offentlig politisk høring (klikk her for å se seansen) og kom på vegne av alle rockere seirende ut av den kampen også.
 
Twisted Sister feberen spredde seg og uniformene til fanskaren – populært kalt SMF "Sick Mother Fuckers" –
kunne sees overalt – over hele verden.
 
Energiske Dee Snider fulgte med på hva som skjedde innen rocken – og tok turen likemed til Trondheim for å sjekke ut Norske TNT – som var så heldig å bli valgt til å turnere med Twisted Sister over store deler av USA.
 
Twisted Sister tok en pause på 90 tallet – men bandet som av både fans og bransjen kalles: The Iron Men of Rock n Roll kom tilbake – og har i de senere år headlinet de fleste store festivaler som Wacken Open Air, Sweden Rock Festival, osv.
 
For første gang i midt-Norge skal Trondheim altså få besøk av alle de 5 dongerikledde originalmedlemmene fra Long Island: gitaristene Jay Jay French og Eddie "Finger" Ojeda, bassist Mark "The Animal" Mendoza og trommeslager A.J. Pero – og med Dee Snider i spissen.
 
Trondheim Rock er stolte av å kunne presentere nok et legendarisk Rockeband til Trondheim –
og ser på Twisted Sister som et visuelt og showmessig høydepunkt så langt – blant bandene som tidligere har besøkt byen.

 

Billetter til Trondheim Rock & Symphony 2012 kjøper du ved å klikke her.

Klikk for å bestille billetter

Du kan også kjøpe billetter til torget i alle filialer for
Klikk her for å finne din nærmeste 7-eleven filial   Klikk her for å finne din nærmeste postfilial   Klikk her for å finne din nærmeste Narvesen filial

NB: Egen skjenkefri sone for de under 18 år.

 

 

Lørdag 2. juni, Brattøra

 

 Kl. 21:00 (Utescenen)

TWISTED SISTER (US)

For første gang i midt-Norge skal Trondheim Rock altså få besøk av alle de 5 dongerikledde originalmedlemmene fra Long Island: gitaristene Jay Jay French og Eddie "Finger" Ojeda, bassist Mark "The Animal" Mendoza og trommeslager A.J. Pero – og med Dee Snider i spissen.
Er det noen som har skrevet sitt navn i rockens historie med granitt, så er det Mr. Rock Himself – Dee Snider & Twisted Sister. Her får vi et gjehør med klassikere: You Cant Stop Rock ‘n Roll, We’re Not Gonna Take It, I Wanna Rock, Leader Of The Pack, Under The Blade, I am Im Me, osv. –

Vel møtt til tidenes energiske og showmessige høydepunkt i Trondheim !

Billettpris Utescenen lørdag 02. juni (Twisted Sister + special guests): kr. 545,- (ekskl. avg.) PS. Kun 5000 billetter lagt ut.

Kl. 23:00 (Stage Clarion Hotel)

TNT & Trondheim Symfoniorkester (NO)

I det herrens år 1982 okkuperte 4 langhårede gutter Ila Jern sine gamle lokaler på Ilsvikøra –
der de øvde inn singelen Harley-Davidson som ble utgitt samme år.
På samme tid i den andre enden av den sosiale og musikalske skalaen satt Trondheim Symfoni Orkester i ærverdige Frimurerlosjen og øvde på Mozart og Beethoven.

Hvem skulle tro at disse to musikalske motsetningene 30 år senere skulle møtes på samme scene –
i Petter Stordalens nye Clarion Hotel & Congress på Brattøra.

Vel møtt til tidenes trønderske tverr-musikalske mestermøte !!

Billettpris Stage Clarion Hotel lørdag 02. juni: Kr. 375,- (inkl. avg.)
PS: Begrenset antall !