ILLDISPOSED & BLOOD RED THRONE med gig på Kick (6/4)

ILLDISPOSED & BLOOD RED THRONE med gig på Kick (6/4)

Fredag 6. april 2012 – Kristiansand/Kick Scene

 

ILLDISPOSED

+

BLOOD RED THRONE

+

ØRKENKJØTT

 

C.C. NOK 240,-

18 år leg plikt

 

21 tons of Danish dynamite!

Nok en gang er det Påske som står på trappene og for de fleste betyr det: Fjellet, skitur, kvikk lunch, og beinbrudd. For oss andre betyr det Infernofestivalen… Eller enda bedre, Illdisposed, Blood Red Throne og Ørkenkjøtt på Kick scene i Kristiansand!

 

Det er ikke til å legge skjul på at Danske Illdisposed er et av våre favorittband i Ballistic Booking. For 3 år på rad (hvorav 2 langfredag), tar Bo Summer med seg resten av husorkesteret sitt for å gi oss som ikke skal på Infernofestivalen en minst like fet kveld. I 1993 slapp bandet sitt legendariske debutalbum Four Depressive Seasons. Nå nesten 20 år senere har Illdisposed 11 studio album bak seg, 1 live dvd og massive turneer verden rundt. Med andre ord, det er ingen tvil om hvem som sitter på den danske Metalltrona!              Langfredag 6. april entrer de kick scene for å ta deg med igjennom en musikalsk reise som strekker seg over 21 lange år.

http://www.youtube.com/watch?v=3BWwbg85YrM

 

Blood Red Throne som i disse dager er på europaturne med selveste Suffocation, måtte avlyse Kristiansand konserten i februar da På Hjørnet måtte lukke dørene. Det er derfor en stor ære og glede for oss å kunne presentere bandet på Kick denne kvelden i regi av Ballistic Booking. Bandet kom i fjor høst ut med sitt 6 og kanskje sterkeste studioalbum Brutalitarian Regime, hvor hovedingrediensen er et mesterverk av brutalitet og Groove. Dette blir bandets første konsert i hjembyen med de 2 nye tilskuddene, vokalist Yngve Bolt (Goddamn) og bassist Ole Bent Madsen (Horizon Ablaze), så da er det bare å glede seg til band-general Olaissen og resten av hans brutale regime entrer en scene som står i stil til nivået.

http://www.youtube.com/watch?v=n7OKhIEeTyc

 

Ørkenkjøtt som oppstod på Notodden i 2005 har gitt ut 2 EP-er «Høst» og «Skygger og støv». 23 mars slipper bandet sin første full-lengder «Ønskediktet» på Nordic Records. «Metaldebut fra Notodden – et deilig ambisiøst konseptalbum i spennet mellom ekstremmetal og tung alternativ rock, med tekster på norsk» heter det seg i kampanjen fra Platekompaniet. Ørkenkjøtt har spilt flere ganger i Kristiansand (inkl Southern Discomfort), og vi gleder oss til og endelig å se de igjen 6 april på Kick Scene.

http://www.myspace.com/orkenkjott

__________________________________________________________________________

Som følge av at På Hjørnet (vår hovedpartner), måtte se seg nødt til å sette kroken på døra vil konserten denne gangen foregå på Kick Nattklubb & Scene.  Med en scene og kapasitet som er 3 ganger så stor som På Hjørnet vil vi forsøke å filme konsertene og lage en Live-DVD som vil bli utgitt på et senere tidspunkt. En stor takk til Aleksander Serigstad (mannen bak Second Shadow videoene og filmjunkiene på YouTube), som har påtatt seg oppgaven som regissør.

Dørene åpner klokken 18:00 og billetter kjøper du mange av her http://www.billettservice.no/artist/illdisposed-billetter/131163

 

 

Ballistic Booking