ØRKENKJØTT med releasekonsert på John Dee (22/3)

ØRKENKJØTT med releasekonsert på John Dee (22/3)

Torsdag 22. mars 2012 – Oslo/John Dee

 

 

ØRKENKJØTT

+

DOMENE

 

C.C. NOK 100,-

18 år leg plikt

 

De siste årene har Ørkenkjøtt blitt omtalt som et av landets mest spennende metallband, og etter to kritikkerroste EP’er og nesten hundre konserter over hele Norge står de nå endelig klare med debuten. ”Ønskediktet” er et norskspråklig konseptalbum som sjangermessig beveger seg i et alternativt rock/ekstrem metall-uttrykk. Under innspillingen fikk bandet drømmehjelp. Albumet er produsert av, og spilt inn hos Vegard "Ihsahn" Tveitan og Heidi S. Tveitan som utgjør Mnemosyne Productions. Som verdenskjente aktører og med over 20 års erfaring innenfor alternativ rock/ekstrem metall har de bidratt til å gi albumet et moderne, organisk og egenartet sound.