KAIZERS til Grimstad (22/3)

KAIZERS til Grimstad (22/3)

Torsdag 22. mars 2012 – Grimstad/Bluebox

 

 

KAIZERS ORCHESTRA

 

18 år leg plikt

 

Konserten er dessverre

UTSOLGT !!!

 

Endelig! Vi er stolte over å endelig kunne presentere Kaizers Orchestra på scenen på Bluebox! 22. mars 2012 kommer de til Grimstad som en del at turneen til Violeta Violeta-triologien.

2011 har vært et triumfår for Kaizers Orchestra. Få andre norske artister har klart det mesterstykket bandet har gjennomført dette året, og nå begynner neste kapittel i Kaizers Orchestra sin fantastiske historie.
For å markere sitt 10-årsjubileum som band, la Kaizers Orchestra lista høyt for seg selv og sitt publikum, og det hele endte som et eventyr av dimensjoner. Triumfferden startet med en klubbturné i landets største byer, før de fortsatte på sin hittil største utenlandsturné. Deretter fylte de selveste Oslo Spektrum i april, før de toppet festivalplakatene på både Hovefestivalen, Slottsfjell og Øya i løpet av sommeren. 10-årsjubileumet ble behørig avsluttet foran 15 000 fans på Rått & Råde i september. I tillegg går teaterstykket ”Sonny”, basert på Kaizers tekstunivers for fulle hus på Rogalands Teater.

Kaizers Orchestra kunne sikkert lagt seg ned for å slappe av resten av livet. Men, det kler ingen Kaizer å hvile på sine laurbær. Suksessåret 2011 følges derfor opp med et knippe klubbkonserter i 2012 som en verdig fortsettelse på ”Violeta, Violeta”-triologien. Det er i denne forbindelsen de kommer innom Bluebox for en konsert vi tror du sent vil glemme. Her vil de forhåpentligvis spille en blanding av gamle hits og nye godbiter fra Violeta, Violeta-triologien.